Thursday, April 29, 2010

KEM KARISMA LIM KOK WING UNIVERSITY

Bermula dari 7 - 9 Mei 2010, penuntut-penuntut dari Lim Kok Wing University akan mengikuti Kem Karisma di Kem Nur Laman Bestari, Ulu Yam, Selangor.

Nantikan cabaran Kem KARISMA pelbagai kaum yang melambangkan wajah 1 Malaysia.

24 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Lim Kok Wing GEMPURRRRRRRRRR....dari Dato' Bendahara TEAM KARISMA JASA UPSI

    ReplyDelete
  3. Semoga berjaya Lim Kok Wing... Pewaris Bangsa, Tanah air tercinta...

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Kem Rakan Siswa JASA (KARISMA) ke DEWAN NEGARA

    1. Saya merujuk kepada aturan mesyuarat Dewan Negara yang bersidang pada hari Isnin 26 April 2010, Pukul 10.00 Pagi menyentuh Perkara 71 nombor PN-1231-L9246.

    2. KARISMA telah mendapat perhatian Dewan Negara apabila salah seorang Ahli Dewan membangkitkan hal KARISMA.

    3. Berikut merupakan ringkasan pertanyaan berkaitan KARISMA yang diutarakan dalam dewan.

    Dato' Hajah Saripah Aminah binti Haji Syed Mohamed minta MENTERI PENERANGAN KOMUNIKASI DAN KEBUDAYAAN menyatakan secara terperinci modul yang digunakan bagi Kem Rakan Siswa Jasa (KARISMA) dan siapakah yang terlibat selaku penggerak bagi program ini, justeru apakah impak yang dapat dilihat setelah program ini dijalankan di lebih kurang 11 IPTA.


    4. Kepada semua ahli KARISMA di seluruh negara pergerakan KARISMA diperhati oleh pihak kerajaan.

    5. Mari kita dapat tunjukkan kepada MALAYSIA bahawa KARISMA mampu menggalas cabaran PEWARIS WIRA NEGARA

    “ GEMPURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR ”

    ReplyDelete
  6. wahhh bangga aku bila baca comen azri..bangga jd wira negara. Trima kasih pd abg aji & semua fasi temasuk la jasa kerana bawa kita orang sampai ke peringkat ni.

    - karisma gempurrrrrrr.. abg aji gempurrrrr

    >lan uitm

    ReplyDelete
  7. karisma uia wish u all gd luck ye..lim kok wing university.

    mesti teruk la dia org kena nanti he he he

    mesti dia org banggakan lagu satu malaysia tu.

    selamat bejuang gempur bom 1, bom 2 , bom 3

    ReplyDelete
  8. gemporrrr....
    1..2..3..4..!!!
    rakan siswa hebat..!!!!
    limkokwing...

    ReplyDelete
  9. yeah...limkokwing are the best...please that we are invited to be part of the team..noticed us for further activities.....

    gemporrrrr!!!!
    1..2..3..4!!!
    rakan siswa hebat.......
    yeahhhh...

    ReplyDelete
  10. thanks 4 for KARISMA n rakan siswa...
    we are proud to be selected as KARISMA member....

    team KARISMA the bessttttt!!!!
    gud luck u alllll....

    gemporrrrr!!!!!!!!
    1..2..3..4!!
    RAKAN SISWA HEBAT!!!
    yesshh zuuuuppp......

    ReplyDelete
  11. comei uum

    petama sekali nak gi taw aku da abis xm.lega la..

    wah abg aji ape cer team karisma lim kok wing, begegar tak kem karisma kali ni. teruk tak dia org kena buli dgn geng komander dexel. mesti beg kena rampaskan..ialah asik menyanyi lagu satu malaysia kita tu (bangga la korangkan pasal lagu tema karisma tu).. akupun syok nyanyi lagu tu taw.

    abg aji cepatla komen pasal dia org sbab kita org tak sabar nak tolong gelak.

    ReplyDelete
  12. heheh comei hang dok masuk blog karisma ye, aku kat blakang ko ni baru buka.akupun da merdeka la.pasai pa hang tak balik lg wei. mcm mana team karisma lim kok wing? best tak? hang pa mesti tekezutkan bila bom meletup. abg aji bila nak dtg sini mai la kedah kasi gegar sintok ni plak.

    ReplyDelete
  13. of cos la limkokwing the best..hahaha
    pecah 3 rekod...
    btw...kite semua 1 malaysia!!!!

    ReplyDelete
  14. waqq from limkokwingMay 10, 2010 at 3:00 PM

    hehhe..team limkokwing sempat belasah kuncu2 team dexel..ad y kne tackle mcm maen ragbi..hahahaha

    GEMPORR!!!!!!!!!!!

    1....
    2...
    3...
    4..
    RAKAN SISWA HEBAT!!!!!!

    ReplyDelete
  15. nasrol bin ramliMay 10, 2010 at 6:11 PM

    thank to all yg terlibat dgn event KARISMA...
    kem yg byk memberi erti perjuangan demi negara... hope event nie dpt menarik lg ramai mahasiswa ikut event nie...
    mahasiswa...
    gempurrrrrrrrrrrr....!!!!!

    ReplyDelete
  16. bile laaa ble g ag yerk?????????????

    ReplyDelete
  17. knp kursus kem 24mei nie sekali dgn exhibition final project kte bdk leaadership limkowing.... rugi nyer x dpt g...!!!!! :-((

    ReplyDelete
  18. hmmmm sabar laa k...kami pun berat hati tnpa korang disisi wlaupun ada yg tkorban

    ReplyDelete
  19. semua..blog nie dh upload gmbr kite mase kt saner...coment la yer

    ReplyDelete
  20. SALAM 1 MALAYSIA..TAHNIAH BUAT SEMUA ADEQ2 AHLI TEAM KARISMA UNI. LIM KOK WING...KOMENTAR DR ABG AJI DPT DIKONGSIKAN DLM CORETAN PD RUANGAN "KENANGAN KEM KARISMA UNI. LIM KOK WING"

    ReplyDelete
  21. besh2*..sgt besh..abg aji besh
    rindu kenangan bersama team karisma n facy2..esp abg aji..*kami rindu*
    memang gagah perkasa...
    abg aji besh..abg aji besh..abg aji besh..
    sila buat kunjungan ke lim kok wing lagi""

    -deq na,,lim kok wing university-

    ReplyDelete
  22. aik deq na..
    lain macam je rindu tu....rindu kat team karisma ke rindu kat abg aji sorang...ahakz

    -anjung purple-

    ReplyDelete
  23. aik deq na..
    lain macam je rindu tu..rindu kat team karisma ke rindu kat abg aji sorang..ahakzx

    -anjung purple-

    ReplyDelete
  24. kem siswa jassaaa best...especially 4 instructor sumenyer best gilller...

    ReplyDelete