Thursday, August 18, 2011

MELAWAT KELAHIRAN ANAK ABG RIZAN JASA

INILAH PANDANGAN HADAPAN HOSPITAL SELAYANG TEMPAT ISTERI ABANG RIZAN MELAHIRKAN ANAK. JIKA NAIK KOMUTER DARI BANK NEGARA KENA BAYAR RM1 TURUN KE BATU CAVE DAN AMBIL TEKSI RM15 JE...:-)


GAMBAR LALUAN UNTUK KE KAUNTER PERTANYAAN HOSPITAL DAN KE LIF TINGKAT 5 WAD BERSALIN.

PADA 17/8/2011 JAM 9.20AM ISTERI KEPADA ABG RIZAN STAFF BAHAGIAN HAL EHWAL KHAS JASA TELAH SELAMAT MELAHIRKAN ANAK LELAKI YANG COMEL LAGI CUTE (EH MACAM TAU JE TAPI BELUM TENGOK NGEH~). NAMUN MENJADI KERISAUAN KEPADA BAKAL BAPA BARU INI KERANA BABY YANG DILAHIRKAN TERPAKSA DITAHAN DALAM WAD BERSALIN TERLEBIH DAHULU. KEHADIRAN WARGA KARISMA TEPAT JAM 3.OOPETANG TELAH MENEMUKAN KEHAMPAAN KERANA TIDAK DIBERNARKAN MASUK KE DALAM WAD BAGI MELIHAT KEADAAN BABY TERSEBUT (SEDEY~~SEDEY~~).KETIBAAN WARGA KARISMA TURUT DISAMBUT OLEH AYAH,IBU DAN KAK ABANG RIZAN YANG TIBA JAM 3.00AM LAGI DI HOSPITAL INI. DALAM PERBUALAN SEPANJANG PERJUMPAAN ABG RIZAN MELAPORKAN BAHAWA BABY DILAHIRKAN DALAM KEADAAN NORMAL TETAPI MUNGKIN ADA KESALAHAN SEDIKIT SEMASA PROSES KELAHIRAN MENYEBABKAN PIPI BABY DAN DAHI TIDAK BERFUNGSI DENGAN SEMPURNA DAN DOKTOR MEMBERITAHU BAHAWA MASALAH INI AKAN PULIH SEMASA PROSES PEMBESARAN NANTI. INILAH HADIAH KEPADA BAKAL BAPA BARU DARIPADA WARGA KARISMA HEHE...MARI SAMA-SAMA KITA BERDOA AGAR BABY TERSEBUT CEPAT SEMBUH DAN KITA SAMA-SAMA DAPAT MELAWAT. HA READY DUIT RAYA UNTUK BABY EA, KATA ABG RIZAN HUHU..:-)

1 comment:

  1. igtkan ad gamba baby...btw Congratz abg rizan..semoga kehadiran si kecil membawa kebahagiaan untuk keluarga abg rizan...

    p/s: jgn lupa upload gamba baby...

    ReplyDelete