Tuesday, August 11, 2009

KEM KARISMA UKM (7-9 OGOS 2009)-PAPARAN KENANGAN TERINDAH

Kem KARISMA UKM yang telah berlangsung dari 7-9 Ogos 2009 membuktikan bahawa generasi muda khususnya dikalangan mahasiswa Malaysia hari ini masih lagi berjiwa kental serta tebal semangat patriotismenya. Syabas dan tahniah kepada Team KARISMA UKM yang telah menunjukkan komitmen dan semangat juang yang tinggi sepanjang kem ini berlangsung. Anda boleh melayari LAYAR CITRA di halaman bawah blog ini untuk melihat antara paparan yang sempat dimuat turun melalui lansar Karisma.


Untuk makluman Album Karisma UKM sedang dikemas kini dari masa ke semasa, gambar-gambar sepanjang program akan dimuat turun untuk menjadi tatapan kenangan terindah buat semua.

60 comments:

  1. ooooh...
    yeahhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    UKM terbaek~~~~!!!!

    ReplyDelete
  2. pic2 yang laen nk cari kt mane eyh?

    ReplyDelete
  3. huhuhuhu....

    mmg mantap la,,,,,!!!!

    UKM KUo!!

    ReplyDelete
  4. pantang UKM d cabar.......!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  5. hey,,rindu gle la kat kem rakan siswa ni...sonok gle!!!mende ni mngubah psepsi aku ttg pucuk pimpinan kite yg skg ni...aku sayang malaysia,,malaysia syg aku...hahaha...
    UKM!!!!GEMPURRRRRR~~~!!!

    ReplyDelete
  6. wow!!!ukm ni bgus gle...im very proud to ukm much2!!!!gempur karisma weh...abg aji ngn abg2 pengganas kami akan igt smpai bile2 pristiwa mlm kami dgempur tuh..mguji ktorg btol...

    ReplyDelete
  7. harapnye lebih ramai lg generasi muda kita khususnya mahasiswa yg tersemat dihati dan jiwa mereka akan cinta dan sygkan pd negara ini spt yg diluahkan oleh anis tue...sama-samalah kita bina sebuah negara Malaysia yang makmur sejahtera,berdaulat dgn darjat dan maju bersama tamadun yg hebat lg mulia..(Amin). abe, amy, syakira, apiz, hang tuah,hang kebun dan ramai lg..u all ni memang rajin hallo dlm blog ni ye..ariosszzz guys.

    ReplyDelete
  8. Team karisma ukm terhebat!!!

    ReplyDelete
  9. bangga aku weh,abg aji puji aku tu..(aku malu2 lalu mgigil2 kegembiraan,muahahaha)

    ReplyDelete
  10. terkilan x tangkap pengganas..

    ReplyDelete
  11. mmg sonok abez r..even pnt nk mmpos..tp maintain terbaek~!
    gempur!!!
    peace no war!=p

    ReplyDelete
  12. terasa bagge lak abg aji igt nme aku...
    huhuhu....
    maceh2...
    miz u all...

    ReplyDelete
  13. good job lah u all,,memang tak dijangka u all buat keputusan yang terbaik dalam program nie....

    ReplyDelete
  14. nasib baek x kene tangkap..klo x......

    ReplyDelete
  15. salam sume.. buat rakansiswa karisma all d best.teruskan perjuangan dalam martabatkan negara.bukan saje di mate dunia,tp di mate akhirat sane..kem ni mmg best.berbaloii...pn ade.heeheehehe..asal berat jd rgn,asal susah jd sng. time kasih fc.paling dikenang abg aji,ayahanda,para pganas n lain2nye..dtg KUO t buat la akvt gak ye.baru exciting..

    ReplyDelete
  16. alis!!ko bile nk komen ni...haha


    jom gempur karisma weh..

    ReplyDelete
  17. ak dh komen wey dak aras 3 kuo!!!!
    reply r blk

    ReplyDelete
  18. alisyazzzzzzzzzzzzzzz...August 12, 2009 at 10:46 PM

    wei!! aku dianiaya...alis sebenar kat cni,,
    oo yeah..yezzzzzaaaa!!satu malaysia...idup aras 3 k7a kuo..wawawa..

    ReplyDelete
  19. aku budak specky itam..August 12, 2009 at 10:48 PM

    aku nk mnyebok jgk!!
    ok..utk peserta2 uia yg bakal dgempur oleh team2 abg aji korang jgn cuak2...dtg kem tu bt yg terbaekkkkkkk...ce,ce,ce..

    ReplyDelete
  20. x sangka program mampu membentuk jati diri mahasiswa yang lebih....
    mempunyai semangat cintakan tanah air......
    apa2 pn....sy rasa bangga kerana dapat bersama dengan anda semua walaupun saya tahun 3 dah nk pencen belajar.....heheheh
    apa2 pn pejuangan mesti di teruskan walaupun kita keseorangan....daripada HISHAM LONI.

    ReplyDelete
  21. UM balik la...ukm gak yang paling bez hahahahaha

    ReplyDelete
  22. salam, wat adeq2 Team Karisma UKM,petandingan nasyid inter kolej sempena konvokesyen UKM, team nasyid KUO yg nyanyi lagu demi matahari bukan kalah cuma tak menang je dlm petandingan tu..apepun tahniah wat merekea khususnya faris,syafik dan lain2...gd job guys...nak dgr hisham loni , abe , alisyaz, seri + en. amat + budak2 aras 3 nyanyi lagu "anak tupai" keh..keh..keh

    ReplyDelete
  23. Jangan lupa untuk melayari laman web www.1malaysia.com.my. Kongsikan pengalaman adeq2 tentang 1 Malaysia kepada YAB. Dato' Seri Perdana Menteri;Jemputlah beliau melayari laman blog kita.

    ReplyDelete
  24. ado seko anok tupa.....
    atas jula mokte....kutung ekor..
    perut lapa.......
    jale cari make........

    ReplyDelete
  25. kepada kawan2 semua semalam saya jumpa dgn pengetua....dia bagi tahu 20/08/09 malam kita akan adakan malam puisi bersama team KARISMA dan JASA.so satu pertemuan akan di adakan....HISHAM LONI...

    ReplyDelete
  26. salam smue....kawe bkn kalah...tp org lain hbt lg......kawe nyanyi dgn pnuh prasaan dh....

    ReplyDelete
  27. sorry r bru msk ni...kawe busy sgt...tp ape2 pn,program ni memang best n xkn dpt kawe lupakan....hrp yg mne xg ag 2 baik g r..pasti anda xkn lupe smpai akhir hayat...percaye la....timo kasih byk abg haji coz jg kami...

    ReplyDelete
  28. dak aras 3 kuo cari gado..alis jangan kaco ha..

    ReplyDelete
  29. budak aras tiga kuo jual minyak.. haha..
    budak aras 2 kuo x layan perasaan jiwang.. kami kental.. tgk cam abg aji, x kaween pun g.. hehe..

    ReplyDelete
  30. hang kebun d encik amat........
    ape daaaaaa,,,,,,,
    nk gaduh ke......??????
    meh ngan hang tuah nie.........

    ReplyDelete
  31. jangan biarkan kuasa yang ada di tangan dilepas hilang.tebuskan kembali harta kita,,,,,
    sekali kita melangkah pantang undur itu lah sumpah....KELAB KARISMA UKM.HISHAM LONI

    ReplyDelete
  32. dah lain macam je komen nei sampai ke mane dah nei ha...ha....

    ReplyDelete
  33. haha... hang tuah geng dgn hang jebat, gua geng dgn encik amat.. haha.. alis nak geng sape????? wakaka

    ReplyDelete
  34. alis geng ngan kami la...mesti best...gempur!!!

    ReplyDelete
  35. halo..halu...
    o1 dr o2 panggilan over......

    err...nak nyebok sekaki leh la yer......hehehehehehehhee

    ReplyDelete
  36. semalam kwe jumpa hang tuah tgh buta asigment
    hahahhaha....
    muka kalut je dia hahahaha
    hisham loni

    ReplyDelete
  37. alis,,aku berjaya aniaya ko...haha..
    sume org da cari ko je..dak2 aras 3 blok a bgus2 ar..tgk tv pun jemaah taw..huhu

    xpe2..alis ngn aku sokong abg aji...kan?kan?kan?hahaha

    ReplyDelete
  38. iye nis..ko mmg jahat..aku nk cakap..wlpon aku bz aku tetap mnantikan kedatangn team2 abg aji dtg uo..huhu

    ReplyDelete
  39. Wah.....Gempor...
    Beruntung Bagi Yang Mensucikannya...
    Merugi Org yang mengotorinya..
    Subhanallah..

    ReplyDelete
  40. anis ngn alis ni sakit ker??....ngeee...kihkihkih...

    sorry aa... abg aji dtg jumpe aku lu baru leh jupe korang sume..haaha

    ReplyDelete
  41. Adik2...
    bangga akak tgk adik2 penuh bsemangat spjg prog kita. Akak hope semangat tu trus ada dlm dri U all dlm mnjaga maruah negara kita.
    Semangat 1 Malaysia!!!!(senyum selalu)

    ReplyDelete
  42. HISHAM LONI saya tengah buat kertas kerja program sahsiah diri bersama pelajar sekolah di kelantan....
    sape2 nk join or nk tolong boleh bagi tahu..
    yg penting group karisma sahaja...

    ReplyDelete
  43. SMALAM ABG AJI KE KOLE HUSSEIN UKM ANTAR SALAH SORANG FASI RAKANSISWA JASA DOK KAT SANA..INGAT NAK ROGER TEAM KARISMA UKM TP RASENYE ADEQ2 ABG NI SMUA NGAH SEBUK KOT DGN PESIAPAN PESTA KONVO..SLAMAT UTK GRADUAN KONVOKESYEN..TEAM KARISMA UM DAN PA UIA BOLEHLAH SINGGAH KE PESTA KONVO UKM..TAKDE SAPEPUN TEAM KARISMA UKM AJAK ABG AJI DAN KAWAN2 ABG AJI - ABG HAFIZ TAHAR, ZAM, UST WAN. PAK TASI,. ASAR, KAK FIZA N ZARINA , ABG AZIM, AIDIEL DLL KE KONVOKESYEN UKM..BG TAW LA SAPE2 YG ADA BUKA GERAI MAKAN..KAMI NI KALAU BAB MAKAN FREE...GGEEMPUURRRRRR AJE..1 BLACK MARIA KAMI SINGGAH

    ReplyDelete
  44. huhu..saye buke gerai jual minyak..meh la..hehehehe....sape2 PENGGANAS yang sakit badan tu leh beli myk urut..kuikui

    ReplyDelete
  45. sebenarnya abg aji takut nk g jumpa team karisma
    sebab takut jadi tawanan di ukm..........
    sape2 nk kereta BJY 15...
    SILA TAHAN,,,,,,
    HEBOH KAN DEKAT UKM NI..HEHEHHE

    ReplyDelete
  46. ha'ah...betol3..
    kita GEMPURRRRRRR kete BJY 15..
    muahahahahaha...

    ReplyDelete
  47. kite 2nggu kedatangan kete 2 ea...
    buat roadblock kt dpn uo...!!

    ReplyDelete
  48. gempur habis2..........
    abg aji dah kecut,....nk dtg,,,
    sb dia datang kerana terpaksa....
    hahahah

    ReplyDelete
  49. mlm ni kalu aku bgai pinang dibelah empat ngn abg aji korang jangn jeles ye.....

    hahaha....

    ReplyDelete
  50. klau ko blah 4,aku lima ar..hahaha..

    ReplyDelete
  51. alamak aih.....
    sungguh ku kuciwa semlm...
    sggup abg aji paki cler same ngn pila smlm..

    oh pila...kalo x krna kek..., udah ku bungkus2 dikau bersama karpet2 yang basah dek hujan 'gerimis' smlm..
    hahahahah...

    ilek abg aji...grau2....huhu..;P...

    bebest btol la bestday gurl dpt mndi air mneral smlm.......
    siap ngn sentuhan tgn KOMANDER DEXEL yg dikehendaki ramai lagi tuh....
    muahaha..GEMPURR!!!!!!!

    ReplyDelete
  52. Hampa btul xleh nyanyi lgu demi matahari smlm...

    ReplyDelete
  53. bukan setakat hampa tapi hampeh.....
    huihui....

    takpe2...

    meh datang bilik aku nyanyi lagu demi matahari...ngn gaye2 sekali la ye....

    confirm aku AKUNDI 100%..(Akademi Karisma Undi)
    muahaha

    ReplyDelete
  54. hisham loni
    jangan lupa hari isnin pengetua nak jumpa dengan kita semua team karisma
    24/08/2009
    Bilik mesyuarat KUO
    masa.8.30 malam
    kehadiran wajib...

    ReplyDelete
  55. ape?
    nak GEMPURRR!! ayahanda kite ker???
    hehehe..

    beresssssssss......

    hu ha hu ha ha..g0 siswa...go siswa...

    ReplyDelete
  56. ltih la kne gmpur pkai bju kurg..ad skali 2, time tgah syok wt gmpur,dgr lak bnyi kain koyak.. fuh,mjur bkan ak..dak sblh ak la 2.. hahaha..team karisma, TERBAEK! hehehe..tq untk abg aji n yg len2 coz clbrate bfdy sy ri 2.. terharu.. 1st tyme dlm hdup.. mmg trbaek..caya la..tq sgt99..luv u ol.

    ReplyDelete