Tuesday, August 18, 2009

MAJLIS HARI MENGENANG KEMERDEKAAN & MALAM PUISI MERDEKA-20/8/09 DISAMBUT MERIAH
























TEAM KARISMA UKM



Birthday girl- Shafila


HEBAT DAN MEMBANGGAKAN....Tahniah dan syabas kepada Team Karisma UKM kerana turut bersama-sama dengan pihak Kolej Ungku Omar UKM menjayakan majlis tersebut. Seramai 400 orang hadir dan hampir kesemua ahli Team Karisma UKM berhimpun untuk menghayati bacaan sajak dengan nilai patriotik yang tinggi. Antara pendeklamatornya adalah Ustaz Tahar, Ustaz Adenan, Abg Aji, Prof. Madya Dr. Shamsul Adabi, Ust. Hj. Wan Adam dan lain-lain lagi. Atas kesempatan itu jugak, bagi menggemparkan lagi suasana malam tersebut, semua ahli Team Karisma UKM berkesempatan naik ke atas pentas untuk bersama-sama dengan Abg Aji bagi menyanyikan lagu tema KARISMA- Warisan dan menunjukkan formasi Gempur kepada sekalian hadirin yang hadir. Sebagai kemuncaknya, Pengarah Unit Gerak Saraf JASA, Ustaz Taharudin Yacob telah menyerahkan 20 Jalur Gemilang kepada Pengetua Kolej Ungku Omar UKM. Majlis yang selesai tepat jam 12 malam dikejutkan lagi dengan kek hari jadi yang dibawa oleh Komander Dexel (Sdr. Hafiz Tahar) bersama fasilitator yang lain bagi menyambut ulangtahun kelahiran ke 20 adik Shafila Saparudin iaitu salah seorang dari ahli Team Karisma UKM.



21 comments:

  1. walwaeh..... selamat datang!!!!

    ReplyDelete
  2. uia nk gak...
    not fair la..

    ReplyDelete
  3. faris/Dato BendaharaAugust 18, 2009 at 4:07 PM

    mc mne dengan program karisma,ok x?mencabarkan?so,tahniah r coz berjaya tamatkan xtvt 2....ambil kenangan ini sbg ingatan sepanjang hayat

    ReplyDelete
  4. hahahaha.......
    bebest punyer..
    jom ramai2..
    UIA, jangn jeles.................. nti kaat korg pon ade......kot....hehe

    ReplyDelete
  5. team karisma ukm dah buat persiapan nk kena kan semua yang telah anniayai dia orang.....
    hahahahha....akan menjadi tawanan ukm...untuk buat asigment....
    hahahha
    datang la....berani gak

    ReplyDelete
  6. innalillah...sama2 sedekahkan al-Fatihah..aminnn..

    ReplyDelete
  7. hisham loni
    budak2 uo dah simpan dendam kesuma ni.....
    hati2 komandar dexel....
    akan dimandikan ais...
    abg haji ada yang special...
    hahahhaha....

    ReplyDelete
  8. takziah.. al-Fatihah..

    ReplyDelete
  9. takziah.. alfatihah.. moga abey n keluarga kuat menempuh dugaan ini..

    ReplyDelete
  10. salam takziah kepada adik Raimi semoga roh ayah dicucuri rahmat dan adk & keluarga dapat sabar menempuh dugaan yang datang..al-Fatihah

    ReplyDelete
  11. salamm..

    maaf da lm x nyibok kt cni..

    1.salam takziah skali lg bt kluarga abe

    2.jemput2 la dtg ke mlm deklamasi puisi merdeka di kuo ukm bangi

    abg aji..maaf xleh nk reply msg2 yg dianta
    hp n coverage x kne la lately

    ReplyDelete
  12. ASSALAMUALAIKUM..
    SALAM SEJAHTERA,,

    MALAM DEKLAMASI PUISI MERDEKA
    Bertempat:DATARAN KOLEJ UNGKU OMAR
    Masa: 8.30 MALAM
    Tarikh: 20 OGOS 2009

    MERUJUK EVENT DIATAS, SAYA, NUR IYLIA AIMI MOHD NOR, TUN TEJA KARISMA UKM MEWAKILI SELURUH TEAM KARISMA UKM DAN KOLEJ UNGKU OMAR UKM BANGI MENJEMPUT SELURUH WARGA KARISMA KE MAJLIS KAMI.

    ANTARA PENDEKLAMASI SAJAK PD MLM ITU IALAH ABG AJI. PAKAT MAI RAMAI2..
    KITA BG RIUH SATU KUO!!

    SALAMM

    ReplyDelete
  13. CABUTAN BERTUAH 15HAMPER MENANTI SAPE2....
    YANG DATANG SEMASA PROGRAM DEKLAMASI PUISI MERDEKA,.....
    HISHAM LONI

    ReplyDelete
  14. patutla...faris dato bendahara ngan hisham loni je yg reply sms abg aji..tun teja snyap je..apepun mcm yg abg aji harapkan dlm sms tu..pastikan smua team karisma ukm turun bebondong2 ye mlm ni...pegawai2 kanan JASA dtg so make sure la u all ramai yg dtg..kami gempurrr ukm..weiii mane teddy bear konvo....

    ReplyDelete
  15. 1.Ucapan takziah pada dato bendahara
    2.kita gempur ini malam

    ReplyDelete
  16. HISHAM LONI
    ni diantara program last saya bantu karisma...
    x lama lagi saya habis belajar saya telah di amanahkan oleh pengetua untuk didik team karisma....tereme kaseh amy,sniper kita,ira yang fadilah,yang telah banyak memberi..keringat mereka untuk menjayakan majlis malam deklamsi merdeka...
    jasa anda semua akan abg kenang...

    ReplyDelete
  17. aku menang cabutan bertuah smalam...huhu..sgt seronok sebab b4 ni aku x pernah bertuah pun..

    ReplyDelete
  18. hisham loni
    abg nk tengok team karisma ukm ada semangat kerjasama dianatara satu sama lain....
    kita perlu ada semangat yang 1 dalam membuat kerja...abg percaya 1 hari nanti adik semua akan yang betapa besarnya harapan kerajaan kepada adik....

    ReplyDelete
  19. tu tuah pasal aku pakai baju kaler purple kot...
    hehehehehehe......

    ReplyDelete
  20. hmm....abg hisham...mlm deklamasi merdeka tu sy pun ader bg keringat gak...x nk mention ker???

    kitorang team sekretariat majlis tertinggi jaga protokol malam tu...
    especially saya...
    kitorang jd MC, wat ucapan n sy tolong siapkan hamper....

    kump 4...

    ReplyDelete
  21. ala....
    wat keje pape pon xperlu mention daa..

    ReplyDelete